Pareri

Serban - Predeal

O balta OK! Liniste, foisoare in caz de ploaie, poti intra cu masina pana in buza baltii, vegetatie perfecta pentru a te piti de soare. Peste mare n-am prins( inca!!) dar m-am distrat cu rosioare si caras. O sa vina si ala mare ca am vazut la alti pescari!! E bine sa mai vii cu cineva( ca sa faca gratarul..) Eu am fost foarte multumit de conditii asa ca recomand! Nota 9 de la mine! 


 

Sebastian Balaban - Brasov

Foarte frumoasa balta e un loc extraordina de pescuit...Am fost duminica aceasta...A fost foarte frumos. pestele nu sa lasat usor prins am luat un singur crap oglinda de 2kg dar cu toate acestea nu sunt dezamagit deoarece este o zona foarte frumoasa si linstita...Recomand tuturor pescarilor sa mearga pe aceasta balta pentru ca nu au nimic de pierdut si parerea mea este ca isi vor face o parere foarte buna si vor venii si a doua oara... 


 

Gigi - Brasov

Am fost pe aceasta balta in weekend, nu a fost aglomerat cu toate ca a fost vreme frumoasa, balta este frumoasa si curata, intr-o zona linistita. Crapul nu s-a lasat prins, insa am avut activitate la varga, am luat cam 2 kg de caras (cat sa nu ma plictisesc). Balta este cam mica pentru gusturile mele si ma asteptam fiind mica sa am mai multa activitate la betele de crap. Ca si recomandare pentru personal: 1.Incercati sa faceti ceva din propria initiativa in momentul in care vedeti ca cineva de pe balta deranjeaza pescuitul, ex: muzica tare (eu as interzice-o de tot), persoane foarte galagioase care deranjeaza si agreseaza verbal alti pescari (s-a intamplat, nu mie). 2.Ar fi frumos ca insotitorul pescarului sa nu plateasca acea taxa de agrement. Nota mea pentru acesta balta ar fi de 8, dar cu putina implicare in ceea ce priveste ordinea pe balta se poate si mai bine. Recomand


 

Ovidiu - Brasov

Recomand la toata lumea care vrea sa se relexeze si sa prinda si peste. E super pentru ca se poate ajunge cu masina pana la baza lacului si poti face si gratar. Peste este destul (crap, caras, biban etc.)... dar trebuie prins:)


 

Costin - Brasov

Deci am fost acum o saptamana si mi-a placut mult. Am prins peste doar de dimineata si in rest m-am relaxat la plaja si la gratar. Recomand. 


 

Mirel - Brasov

Bai fratilor am fost duminica si vreau sa va zic ca drumul din Brasov pana la balta e super bun. Absolut nici o groapa.Nu sunt mare pescar dar m-am simtit foarte bine acolo si vreau sa mai merg. 


 

Adrian - M.Ciuc

Frumos si curat. Bravo 


 

Florin - Brasov

Este super ok, am fost sambata si duminica. Sambata dimineata a mers cam prost si aproape ca ma dadusem batut, dar am prins un Crap de 1 kg doua sute... asta dupa ce am insistat putin si a schimbat atat parerea cat si dispozitia spre bine. Duminica a fost zi de Carasei, dar nu am vazut pe nimeni sa plece acasa fara o captura decenta.Pe scurt .. Curat, liniste, peste destul si personal politicos. 


 

Catalin - Brasov

Ca balta este frumoasa ,poti intra cu masina pana pe mal ,poti face gratar,am fost intr-o zi de dimineata de la 5 pana seara la 9 am prins un singur caras,dar din cate am auzit balta a fost popilata foarte recent cu crap si caras.